Om EL-Gruppen A/S

EL-Gruppen A/S

Vores personale bliver løbende ajourført indenfor bl.a. stærkstrømsbekendtgørelsen, netværksløsninger, intelligente husinstallationer, energi-vejledning og sks-systemet.

Vi har stor erfaring indenfor netværksløsninger hvad enten det gælder få udtag på et krydsfelt eller mange udtag fordelt på flere krydsfelter. Hvis det ønskes, kan vi udskrive dokumentation på netværksinstallationen og yde helt op til 20 års garanti.

Intelligente husinstallationer har gennem de senere år vundet mere og mere indpas i vores hverdag, både i hjemmet og på jobbet. Vi har fulgt udviklingen, og er klar med løsninger til at dække netop Deres behov.

Sikkerhed og kvalitet er blevet 2 nøgleord i en moderne el-virksomhed, hertil spiller sks-systemet en vigtig rolle. Det sikres via dokumentation og uddelegering af ansvar, at opgaverne bliver løst på den bedste måde.
Har man ønsker om at spare på sin el-regning, har vi kvalificeret personale, der er uddannet til at gennemgå el-installationerne og udfærdige dokumentation på besparelser. Virksomheder og uddannelsessteder kan i de fleste tilfælde finde besparelser ved at udskifte de gamle belysningsanlæg.

Vi har stor erfaring i gennemgang af el-installationer, og udarbejder en rapport som dokumentation til evt. et forsikringsselskab.
Det er altid betryggende at få gennemgået sine el-installationer.

Kontakt os gerne, for et uforpligtende tilbud

Kontaktpersoner

Kontakt os gerne direkte, hvis du har spørgsmål til en igangværende opgave eller ønsker at starte et samarbejde op.

Bo Jensen
Ejer

Mail: b.jensen@el-grp.dk
Mobil: 40 57 81 56

Per Jensen
Ejer

Mail: p.jensen@el-grp.dk
Mobil: 40 91 82 82