Hvem er vi?

Om EL-Gruppen

EL-Gruppen A/S blev oprettet i 2004 af de to brødre Bo Jensen og Per Jensen. Den 1.januar 2024 indtrådte el-installatør Mikkel Carlsson som medejer. 

Vi har 20 ansatte.

Vores personale bliver løbende ajourført indenfor bl.a. de nye elsikkerhedsregler – Dansk Standard DS/HD 60364, netværksløsninger, intelligente husinstallationer, energi-vejledning og kls-systemet.

Vi uddanner mange elektrikere – pt. har vi 9 lærlinge

EL-Gruppen A/S er medlem af TEKNIQ, fordi:

Den teknologiske udvikling i installationsbranchen går stærkt, og det er derfor afgørende for den enkelte virksomhed at holde sig ajour med den nyeste viden på det tekniske område. 

TEKNIQ orienterer løbende sine medlemmer om udviklingen i branchen og om lovgivningsmæssige rammer, som virksomhederne er underlagt. Det gælder fx bygningsreglementet, stærkstrømsbekendtgørelsen, gasreglementet, autorisationslovgivningen, kvalitetssikring og diverse certificeringsordninger.

TEKNIQ forhandler, indgår og administrerer overenskomster. Tekniske installationsvirksomheder har behov for fleksible overenskomster, der afspejler, at de fleste opgaver løses hos kunderne og at opgavemængden varierer. 

Med vores medlemskab af TEKNIQ har vi sikret os, at vores medarbejdere er omfattet af overenskomsten for elektrikere.

Hvem er TEKNIQ?

TEKNIQ er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen og en del af Dansk Arbejdsgiverforening.

Hvis der mod forventning skulle opstå situationer, hvor du som kunde har brug for at klage, kan du henvende dig her:

Ankenævnet for tekniske installationer
Skanderborgvej 238
8260 Viby J
www.el-vvs-anke.dk